VACATURES

Op deze pagina kun je alle open posities raadplegen. Indien je interesse hebt klik je op de direct reageren knop. Stuur je actuele CV en motivatie mee als bijlage, zonder deze documenten wordt de sollicitatie niet in behandeling genomen. Voor het CIOS en HBO-Sportkunde bieden wij stageplekken aan, informeer naar de voorwaarden.

PERSONAL TRAINER

per direct   12-24 uur   Vondelweg   ZZP-overeenkomst

Vereisten en preferenties
  • Erkend diploma (minimaal NLQF 3) binnen de sector (wellness/ fitness/ personal training);
  • geldige KvK registratie, inclusief SBI-code 85519 en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering;
  • ten minste 3 jaren specifieke werkervaring;
  • bij voorkeur aanvullend gespecialiseerd.
Functieomschrijving

RE-ENGINEERED zoekt samenwerking met zelfstandige personal trainers die op zoek zijn naar een uitstekend verzorgde en volwaardig ingerichte ruimte waarin zij hun trainingen kunnen geven. Wij bieden een leuke en dynamische werkplek waar je zelf je klantenbestand kunt opbouwen. Wij zorgen voor ondersteuning op het gebied van bedrijfsvoering, persoonlijke ontwikkeling en sales.

Jouw klantenbestand bestaat uit leden van ons sportcentrum die persoonlijke begeleiding willen. Bijvoorbeeld omdat zij: fit willen worden, willen afvallen, meedoen aan een toelatingstest, willen werken aan kracht- en spieropbouw, moeten revalideren na een operatie of ongeluk, willen werken aan meer zelfvertrouwen en weerbaarheid, willen beginnen met sporten of ze willen het sporten weer oppakken, maar niet weten hoe.

Als personal trainer begeleid en faciliteer jij het gehele trainingstraject van een klant. Dit begint bij de kennismaking waarbij je de fysieke en mentale beginsituatie vast stelt en een persoonlijk en op maat gemaakt traject smeedt. Daarnaast geef je (algemeen) voedingsadvies en werk je met de klant naar een blijvende (leefstijl)verandering.

Jij bezit een erkend diploma op het gebied van fitness/ wellness/ personal training, ten minste NLQF/EQF level 3 niveau, aanvullende specialisaties zijn een pré. Daarnaast heb je een actieve KvK inschrijving en beschik je over een SBI-code 85519 registratie en BAV. Je bent van onbesproken gedrag, een eventuele VOG dien je te kunnen overhandigen.

Jouw profiel

Vanzelfsprekend krijg je energie van het één-op-één training geven of het trainen van kleine groepen. Je werkt zelfstandig, geeft training op maat, denkt in oplossingen, bent creatief van aard en haalt voldoening uit het begeleiden van klanten. Naast resultaatgerichtheid beschik je over een gezonde dosis humor. Jij bent iemand die een klantennetwerk weet te vinden en te binden, plant hierbij zelfstandig jouw klanten in en bent hierin flexibel.

Jij gaat niet voor ‘quick-fixes’, zowel binnen jouw trainingen als ook in jouw samenwerkingen. Wij zoeken uitsluitend personal trainers die zich voor langere tijd willen committeren. Jij realiseert je een voorbeeldfunctie te hebben en het visitekaartje te zijn van RE-ENGINEERED en de club en handelt conform. Je houdt de club netjes, je spreekt sporters op een passende manier aan op ongewenst gedrag en stimuleert gewenst gedrag zodat iedereen zich thuis voelt in de club.

Kwaliteiten die jij bezit zijn: zelfstandig, samenwerkend, collegiaal, assertief, proactief, representatief, flexibel, stimulerend, integer, servicegericht en verantwoordelijk. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse taal in woord en schrift op B2 niveau, de Engelse taal dito op ten minste A2 niveau. Je bent goed in mondelinge communicatie zowel Nederlands als Engels.

Wij bieden
Een gezellige werkplek met leuke collega's en een groot gemêleerde poel van klanten, een zzp-jaarovereenkomst, een marktconforme fee, inclusief opbouwperiode, flexibiliteit om eigen tarieven te bepalen en uren in te delen, waarbij je zelf invloed hebt op je inkomen. Verder kun je ondersteuning verwachten op het gebied van bedrijfsvoering, persoonlijke ontwikkeling en sales. Je krijgt een gratis sportabonnement en kunt ongelimiteerd gebruik maken van de sportfaciliteiten en alle extra's.
DIRECT REAGEREN WHATSAPP MET ONS